Verkoper Brahmslaan

Ik ben ontzettend blij dat ik voor RE/MAX heb gekozen. Remko denkt met je mee,geeft goede adviezen en neemt ontzettend veel werk voor je uithanden. Daarnaast houdt hij je gelijk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen betreffende de voortgang van de verkoop.Ook geeft hij veel aandacht aan de eventuele kopers, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is. Tevens schrijft hij geen standaard stukjes betreffende de omschrijving van het huis, maar leeft zich daar helemaal op uit. Verder heeft hij een ontzettend goede fotograaf, wat ook niet onbelangrijk is. Een laatste maar niet onbelangrijk punt is dat Remko geen gladde makelaar is maar een ontzettend aardige vent, dus als u een makelaar zoekt, dan zou ik zeker voor RE/MAX gaan.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.

© 2016 RE/MAX Totaal Makelaars

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon
  • LinkedIn Clean